Bar globe minerva blue Italiaanse barglobe

93 x 50 cm Formaat 93 x 50cm

Bar globe minerva blue Italiaanse barglobe
Bar globe minerva blue Italiaanse barglobe
Bar globe minerva blue Italiaanse barglobe
Bar globe minerva blue Italiaanse barglobe
Bar globe minerva blue Italiaanse barglobe
350.00 *Prijzen zijn inclusief btw
Artikelcode829115
Barglobe Minerva
Deze mooie staande wereldbol-drankkast kan echt worden omschreven als een "ronde wereld" - alles aan deze barglobe is bolvormig, van de volledig houten meridiaan die de aardbol zelf omvat tot de fijn gedetailleerde illustraties op de onderste basis van de vloerstandaard.
Hoe authentiek een eenentwintigste-eeuws werk van zestiende-eeuwse vintage meubelkunst ook kan zijn, deze vloerstaande barglobe is een echte reproductie, net als alle wereldbollen en globebars in de klassieke wereldbolmeubelcollectie van Zoffoli. Vintage charme en onderscheid uit de oude wereld vloeien simpelweg voort uit de nauwkeurige reproductie van 16e-eeuwse kaarten op de antieke wereldbol, die nog verder wordt versterkt door de houten gekalibreerde meridiaan die de decoratieve aardse wereldbol volledig omvat.

De replica van de 16e-eeuwse wereldbol draait voor gemakkelijke toegang tot de wereldkaart - de helften van de roterende wereldbol draaien zelfs afzonderlijk als de wereldbolbalk open is.

Naast de drankkast in de ingewikkeld gedetailleerde decoratieve wereldbol zelf, biedt de met de hand afgewerkte en prachtig geïllustreerde houten plank aan de basis een speciaal ontworpen rek om glaswerk en baraccessoires op te bergen.

De gedraaide houten poten van de vloerstandaard zijn voorzien van zwenkwielen om de barglobe drankenkast gemakkelijk naar een andere locatie te vervoeren. En je kunt een wereldbolkleur kiezen die bij je interieur past, want de wereldbol van deze vloerbolbar is verkrijgbaar in vier charmante kleuren.

Specificaties van de mobiele globe drankenkast:

– Diameter bol 40 cm
– Totale oppervlakte 50 cm x 50 cm
– Hoogte 93 cm
– Gewicht 9 kg
– Materialen
Bol: cellulose, polymeer
Poten: hardhout
Flessenrek & bodemplank: MDF
– Glaswerk niet inbegrepen
– Eenvoudige montage vereist